Otto-Olof-Bengt

Vad sägs om din chorizo och min lejongrotta i ljuvt samspel? Istället för rätt och slätt 'ska vi knulla?' så har vi vidareutvecklat frasen till något lite mer exotiskt, lite snuskigare och lite bättre.

Denna fras kom vi på när vi satt på golvet i en spartanskt inredd lägenhet, med ett svart hål i väggen, och drack kopiösa mängder rödvin. Luften dallrade av ångest och inspiration. Detta ledde till att Poo övade flitigt på sin monolog 'fittan, var är du?' som skall leda henne raka vägen till dramaten. Ångesten grundade sig också någonstans i att vi båda under promenaden till detta festliga arrangemang hade byggt upp en gemytlig bajsnödighet. Vi diskuterade hur vi skulle lösa det på bästa sätt och insåg snart att vi förmodligen skulle bli tvungna att gå in på toaletten båda samtidigt, för att undvika eventuella misstankar. Väl framme hade väl båda förlikat oss med tanken på detta och tänkte att det på ett fint sätt skulle föra oss närmre varandra. Men så gick det helt sonika över och vi behövde inte bajsa på hela kvällen. Great success!

Så där blev vi alltså kvar på golvet en lång stund, sjöng lite och skickade förfrågningar om chorizos i våra lejongrottor. Svaren var av varierande karaktär, men övervägande positiv respons. Kvällen avslutades med att vi plockade med oss ett stycke fläkt och ett stycke fjärrkontroll. Fläkten Otto-Olof-Bengt vårdade vi ömt hela vägen hem. Han gjorde enstaka utfall åt några killar på spårvagnen med vi vände honom bortåt och lugnade honom vänligen men bestämt. Han övergick i ett calm and submissive state of mind. Tanken var ju att vi skulle bege oss till Pustervik och hitta ett par vackra Jesuskarlar, men vi enades om att inte utsätta Otto-Olof-Bengt för sådant kaos, då han redan var något labil. Så istället åkte vi hem och nattade honom.

På natten drömde Poo att vi åkte till badhuset med vår fläkt och då var han invirad i plast, så att han också kunde vara med och bada. Det var en vacker dröm. Förresten vaknade både jag och Poo i morse med sminket helt perfekt, inte ens lite rött läppstift utkletat. Detta innebär att vi måste varit så redigt fulla att vi inte ens kunde röra oss i sömnen. Jag gillar det.

-Pee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0