Kantareller i Motorn

Trött... det är vad jag är.
När jag blir trött blir jag lipig.

Jag har nu i fyra dagar planerat att torka upp kattkräks på mitt parkettgolv.  Dagarna har försvunnit och kattkräkset torkat in. Ungefär på den nivån ligger det.

Men hur gick det här nu då.

Tanken var att detta inlägget, just detta, skulle bli det som förändrade hela bloggvärlden.

Men istället sitter jag här och skriver om kattkräks. Skulle ju iofs kunna skriva att jag återigen har drabbats av Kantareller i Motorn.

- En mustig svampinfektion i min annars så hälsosamma Vagina. Känn på den.

POO

Svett och tjocka snoppar

Första inlägget och pressen känns nästan outhärdlig. Nu har vi ju trots allt satt ribban ganska högt i och med det eminenta namnvalet, så vi förstår att du som läsare förväntar dig en högkvalitativ blogg. Men vi lovar dig att du inte kommer bli besviken.

Vi har förstått att det som fångar läsare är sex. I alla dess former och varianter.

Så vi tänkte börja med att berätta om hur det kändes när Poo blev av med oskulden. Vi rotade igenom lite gamla dagböcker och slutligen fann vi Sidan. Detta är varken vackert, romantiskt eller gulligt - så håll i er hårt. För att inte utelämna någon kan vi kalla pojken för Bo. Även om vi nu benämner honom pojke, vill vi bara poängtera att Poo vid tillfället upplevde honom som en man. I allra högsta grad.


Den femte augisti 2001

Saker jag alltid ska komma ihåg med första gången:
Hur svettig Bo var, det droppade över hela mig. Hur hela sängen upplevdes som att den darrade, eftersom Bo blev trött i armarna. Att känslan efter sex är den mest äckliga och ofräscha känslan i världen. Man vill bara duscha. Att sex är överskattat, det är varken som på TV eller som mamma har förklarat det. Sex första gången kan aldrig bli romantiskt. Hade jag haft ett luktsinne vid tillfället hade jag antagligen spytt, för jag antar att det luktar ganska äckligt. Att det kändes som ett hundrafemtio år gammalt träd skulle komma in i mig.


Har vi fångat dig nu?


RSS 2.0