Bajsenyn - det är där bajset bor!

Ursäkta vår frånvaro, men nu är det såhär: Förra helgen skulle jag och Pee möta upp en väninna, på självaste Bajsenyn. Bara vetskapen om denna horribla gata får oss att baxna. Bajsenyn - det är där bajset bor. För att nämna ett litet exempel, se aveny.se och den fantastiska Juliette. Efter denna kväll och allt det fasansfulla vi fick se hamnade vi i någon sorts fysisk och mental koma i ungefär en vecka, och kanske blir vi aldrig helt återställda.

För att komma till saken; vi möttes upp på Bajsbaren. Denna fantastiska scen för Bajsenyns mer alternativa publik. Vi hade läst att Juliette Fuliette skulle befinna sig där just denna kväll. Vi tittade oss omkring och funderade på vem hon kunde tänkas vara. I baren stod några potentiella bruttor tillsammans med Blondinbengt och alla såg ut att ha hamnat väldigt fel. Blondinbengt var sannerligen en uppenbarelse inne på Bajsbaren, med sitt kors runt halsen, det sedvanliga backslicket nu tillrufsat till en något häftigare hästsvans.

Vi insåg ganska snart att Bajsbaren var rent ut sagt skit. Då kom vi på idén att skapa en lista över Bajsenyns alla uteställen - så som vi ser dem. Okey, here we go:

Avenyn = Bajsenyn (som våra klyftiga 11 läsare kanske redan insett)
Rockbaren = Bajsbaren
Park lane = Bajs lane
Exet = Bajset
Bers å bar = Bers å bajs
Peacock = Bajscock
Diamond dogs = Bajs dogs
Bryggeriet = Bajseriet
Nivå = Bajså
Hard rock café = Hard bajs café
Brasserie lipp = Bajseri lipp
Valand = Bajsland

Återkommer eventuellt med uppdateringar till listan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0